Passa al contingut principal

6è SORTIDA AL MUSEU MARÍTIM I ARRELS

6è SORTIDA AL MUSEU MARÍTIM I ARRELS

El dia 25 de gener vam anar a Barcelona a visitar el Museu Marítim i la Fundació Arrels.

Al Museu Marítim ens van explicar sobre els transports marítims i els seus passatgers des de l’època antiga, passant per la dels pirates, fins arribar als nostres dies. Vam fer una activitat en la qual ens donaven unes històries i havíem de contestar unes preguntes investigant pel museu. Hi havia una activitat molt interessant, amb una pantalla tàctil i segons l’època del teu mariner l’havies de vestir i armar d’una forma o una altra.

A la Fundació Arrels ens van explicar el que fan com a ONG: ajudar a les persones sense sostre a refer la seva vida i ajudar-los a trobar vivenda digna. Vam tenir el testimoniatge d’en Mariano, el qual va passar molts anys al carrer a causa de les drogues i el consum d’alcohol. Va explicar com va venir a Barcelona, com va aconseguir deixar les seves addiccions i com la Fundació Arrels el va ajudar a tenir pis i una mascota.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SISÈ i els Jocs Florals

Enguany no som a l'escola per Sant Jordi. Tot i així, volem celebrar, encara que d'una manera diferent, la festa literària dels Jocs Florals. Els nois i noies de sisè, des de casa, han elaborat les seves produccions, i aquí estan! Gaudiu molt de la lectura d'aquests textos i de les il·lustracions!! Feu click AQUÍ per veure tots els textos S'ha respectat l'ortografia natural dels alumnes i de les alumnes.

Un dia a l'escola de 5èA

  Benvinguts i benvingudes a 5èA, aquí us presentem el que fem un dia normal a l'escola. CLICA AQUÍ PER VEURE EL VÍDEO

REPTES DIGITALS

Us presentem les històries digitals que han fet els vostres companys i companyes de cinquè i sisè.    Molt bona feina!! Us animem a la resta a superar aquest repte digital!!  Som-hi!! Julene 6èA Elsa 5èA Marta 5èB Marina 5èC Adri 6èB Paula 5èB Hugo 6èB